Skip to content
Man Writing On Paper

Verzekeraars

Wij helpen je als verzekeraar bij analyses en rapporten van branden en calamiteiten waar asbest bij betrokken is.

Immobiliën En Real Estate

Immobiliën en real estate

In heel wat woningen is asbest aanwezig. Hoe verkoop je nu zo’n woning, hoe volg je de regels en hoe geef je kopers en verkopers de beste service?

Sloopbedrijven

Sloopbedrijven

Bij elke sloop blijkt er wel érgens asbest op te duiken. En dan is het opletten en regels volgen. Wij nemen alle asbest-problemen graag van u over.

Schilders

Schilders

Als er bij schilderwerken asbest de kop opsteekt, bijvoorbeeld asbestverf of asbestpleister, is het opletten geblazen en procedures volgen. Wij helpen u daarbij!

Man Kneeling On Unfinished Building During Daytime

Bouwbedrijven

Als bouwbedrijf komt u nog regelmatig asbest tegen bij renovaties. Geen nood: de Asbest Expert focust op het asbest-probleem, zodat u snel verder kunt met uw werken.

Loodgieters

Loodgieters

Als loodgieter weet u: bij oudere gebouwen is het meestal ‘prijs’: asbest! Wij helpen u dit asbest van a tot z reglementair verwijderen.

Dakwerkers

Dakwerkers

Als dakwerker is asbest een bekend maar lastig fenomeen. Vermijd boetes en schakel ons in om alles reglementair in orde te brengen.

Selective Focus Photography Of People Sitting On Chairs While Writing On Notebooks

Gemeentebesturen

Vindt er in uw gemeente een asbest-incident plaats? Dan kunt u rekenen op ons team asbest-specialisten. We zorgen voor een reglementaire aanpak van de asbest-fractie.

An Architect Working On A Draft With A Pencil And Ruler

Architecten

Coördineert u als architect regelmatig renovaties? Dan is asbest geen onbekend probleem. Wij nemen deze risicovolle klus graag van u over.

Back To Top