Skip to content

Je (ver)koopt een woning en hebt voor de woningpas een overzicht nodig van de aanwezige asbest in de woning? Onze experten maken een gedetailleerd asbest-rapport voor je op. Verwacht je aan een asbest-rapport met een concreet stappenplan voor de sanering en een kostenberekening van de verschillende stappen.
Voor een minimale kost heb je een onafhankelijk, duidelijk en eerlijk zicht op de asbestproblematiek van je nieuwe woning.

Vraag hier je vrijblijvende offerte

 

Een asbest-rapport? Zo werkt het

 

Ons ervaren team van professionele asbest-onderzoekers scant het gebouw grondig op asbest. Daarna krijg je een duidelijk en gedetailleerd asbestverslag. Je vindt in het rapport

  • wat er exact onderzocht is (met planaanduiding)
  • waar er verdachte asbesthoudende materialen aangetroffen zijn
  • welk soort asbest er gevonden is
  • duidelijke adviezen over de aanpak van de asbestbron

Digitale verwerking van het asbest-rapport

Al deze asbest-informatie wordt gebundeld in ‘EVA’, een digitaal asbestbeheer-programma. Dit programma geeft je een duidelijk overzicht van al het asbest dat aangetroffen is in je vastgoed. Het wordt gebruikt als opvolgsysteem voor onder meer organisaties die veel woningen bezitten, zoals woningbouwverenigingen, omdat asbest op deze manier beheersbaar en transparant wordt.

Het asbest-rapport is dus via een beveiligde toegang op de woningpas te raadplegen, maar je krijgt uiteraard na de asbestinventarisatie ook een samenvattend digitaal document toegestuurd.

Meer informatie? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. Klik hier!

Back To Top